Asiointi kirjastossa korona-aikaan

27.10.2020 10:43

Kategoria: Kirjasto Fyyri

Lähestyykö lainojen eräpäivä tai onko luettava loppu, mutta et haluaisi tulla sisälle kirjastoon? Kirjaston henkilökunta voi noutaa palautettavia kirjoja kirjaston ulko-ovelta, ja voimme myös tuoda sinulle valmiiksi lainatut kirjat kirjaston ulkopuolelle.

Jos toivot palvelua kirjastotalo Fyyrin ulkopuolelle, ota yhteyttä sähköpostitse kirjasto@kirkkonummi.fi tai puhelimitse 09 2967 2467. Masalan kirjastoon saa yhteyden sähköpostitse masalan.kirjasto@kirkkonummi.fi tai puhelimitse 09 2967 2137. Veikkolan kirjastoon voit laittaa sähköpostia osoitteeseen veikkolan.kirjasto@kirkkonummi.fi tai soittaa numeroon 09 2967 2100.

Masalan omatoimikirjastossa on rauhallista asioida miehitettyjen palveluaikojen ulkopuolella. Masalan omatoimikirjasto palvelee sunnuntaista torstaihin klo 7–21 ja perjantaista lauantaihin klo 7–18. Omatoimiaikana pääset sisälle kirjastoon kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Omatoimiaikana voit esimerkiksi lainata ja palauttaa aineistoa, noutaa varauksesi, käyttää asiakastietokoneita ja lukea lehtiä. Omatoimikirjaston käyttöoikeuden saat, kun käyt kirjastossa hyväksymässä omatoimikirjaston käyttösäännöt kirjallisesti.

Koronatilanteen vuoksi asiakasmääriä kirjaston varattavissa tiloissa joudutaan rajoittamaan. Kokous- ja ryhmätiloissa on tuoleja puolet vähemmän kuin tavallisesti.

Kun asioit kirjastossa, pyydämme huomioimaan turvavälit ja hyvän käsihygienian. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. Tulethan kirjastoon vain terveenä.

Kuva: Päivi Ahola

Kun asioit kirjastossa, pyydämme huomioimaan turvavälit ja hyvän käsihygienian.