Asiakaskysely kehitysvammaisten henkilöiden terveyspalvelujen kehittämiseksi Uudenmaan alueella

23.11.2020 09:20

Kategoria: Palvelut

Miten nykyiset perusterveydenhuollon palvelut vastaavat kehitysvammaisen henkilön tarpeita tällä hetkellä? Entä kehitysvammaisuuteen ja siihen liittyvien sairauksien terveydenhoitopalvelut? Entä kuntoutussuunnitelmien laadintaan liittyvät palvelut?

Vastaa sähköiseen kyselyymme, jossa voit lisäksi antaa ideoita näiden palvelujen kehittämiseksi.

”Kyselyyn vastaamalla pääset vaikuttamaan kehitysvammaisten henkilöiden terveyspalvelujen ja palveluketjujen kehittämiseen”, projektipäällikkö Tiina Hannikainen sanoo.  ”Arvostamme suuresti mielipidettäsi kysyttyihin asioihin. Kysymyksiin ei ole oikeaa eikä väärää vastausta. Tarkoituksena on selvittää mielipiteesi kysyttyyn asiaan.”

Kyselyyn vastaaminen vie noin 5-10 minuuttia, ja se tapahtuu nimettömästi. Vastaukset käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti. Vastausaikaa on 2.12.2020 asti.

Kysely liittyy Kehitysvammaisten hoitopolut -projektiin. Kyselyyn on mahdollista vastata myös ruotsiksi. Avaa sähköinen kysely, siirry sivulle https://link.webropolsurveys.com/S/B0372D13F2931674

Haluatko kehittäjäasiakkaaksi?
Jos sinua kiinnostaa osallistua kehitysvammaisten terveyspalvelujen kehittämiseen, niin lähetä Tiina Hannikaiselle sähköpostiviesti osoitteeseen  tiina.hannikainen@espoo.fi. Kerro viestissä nimesi, puhelinnumerosi ja tieto siitä, oletko täysi-ikäinen kehitysvammainen itse, alaikäisen lapsen huoltaja vai kehitysvammaisen henkilön terveydenhuollon asioita hoitava läheinen, avustaja tai hoitaja. Laita viestiin myös maininta siitä, että tiedot on lähetetty kehittäjänä toimimista varten.

Lisätietoa
projektipäällikkö Tiina Hannikainen, p. 040 505 9727, tiina.hannikainen@espoo.fi,

Uudenmaan alueen kuntien edustajat käynnistivät selvityksen kehitysvammaisten hoitopolkujen ja hoidon porrastuksen määrittämiseksi helmikuussa 2020. Tehtävään nimettiin alueen kuntien ja kuntayhtymien (Espoo, Helsinki, Karviainen, Kauniainen, Kirkkonummi, Kerava, Keusote, Porvoo, Sipoo, Vantaa), HUSin, Eteva kuntayhtymän ja Kårkulla samkommunin edustajista koostuva johtoryhmä. Ryhmän puheenjohtajana toimii Espoon terveyspalvelujen johtaja Sanna Svahn. Tavoitteena on tehdä sujuvat ja tarpeen mukaiset hoitopolut yhdessä kaikkien asianosaisten kanssa. Hoidon ja osaamisen saatavuus tulevaisuudessa ovat projektin keskeisiä tavoitteita.

""