Arki LIIKKEELLE!

LiikuntaINFO

Kaipaisitko virkistystä arkeesi? Parempaa kuntoa ja terveyttä? Oletko harkinnut liikunnan aloittamista? Tule keskustelemaan terveysliikunnanohjaajan kanssa. Palvelu on maksuton.

Tavoitteena on antaa tietoa terveysliikunnan suosituksista, liikunnan vaikutuksista sekä eri tahojen liikuntatarjonnasta.

Varaa aika henkilökohtaiseen tapaamiseen

Puhelimitse p. 040-561 2203 arkipäivisin. Mikäli puheluun ei vastata, jätä viesti vastaajaan. Vastaanotto uimahallilla.

70+ liikuntakortti

Senioriliikuntakortti kannustaa itsenäiseen liikuntaan ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. 70 vuotta täyttäneille kirkkonummelaisille liikuntalautakunta tarjoaa maksuttoman liikuntakortin, joka oikeuttaa Kirkkonummen uimahallin ja kuntosalin vapaan käytön kerran päivässä. Kortti lunastetaan uimahallin kassalta, henkilöllisyys on todistettava.

Erityisuimakortti

Erityisuimakortti on uimahallin vuosikortti, jonka tavoitteena on aktivoida vammaisia ja pitkäaikaissairaita omatoimisen liikunnan pariin liikuntalautakunnan vahvistamien perusteiden mukaan.

Kortin hinta

Kortin hinta vuonna 2018 on 66€ + mahdollinen sarjakortin lunastusmaksu 4€ ja se on voimassa yhden (1) vuoden ostopäivästä.

Voinko saada erityisuimakortin ja miten toimin?

Katso kuulutko erityisuimakortin perusteiden piiriin. Uimahallin kassalta voit lunastaa kortin suoraan tiettyjen perusteiden mukaan.

Lääketieteelliseen selvitykseen pohjautuen lähetä hakemus sähköisesti tai tulostettuna versiona liitteineen nuoriso- ja liikuntapalveluihin ja saat postitse virallisen päätöksen. Myönteisen päätöksen jälkeen voit lunastaa uimahallin kassalta kortin.

Hakeminen

Perusteet
Erityisuimakorttihakemus (sähköisesti täytettävä tai tulostettava)

Tulostettu hakemus lähetetään