Arki LIIKKEELLE!

LiikuntaINFO

Kaipaisitko virkistystä arkeesi? Parempaa kuntoa ja terveyttä? Oletko harkinnut liikunnan aloittamista? Tule keskustelemaan terveysliikunnanohjaajan kanssa. Palvelu on maksuton.

Tavoitteena on antaa tietoa terveysliikunnan suosituksista, liikunnan vaikutuksista sekä eri tahojen liikuntatarjonnasta.

Varaa aika henkilökohtaiseen tapaamiseen

Puhelimitse p. 040-561 2203 arkipäivisin. Mikäli puheluun ei vastata, jätä viesti vastaajaan. Vastaanotto uimahallilla.

70+ liikuntakortti

Senioriliikuntakortti kannustaa itsenäiseen liikuntaan ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. 70 vuotta täyttäneille kirkkonummelaisille liikuntalautakunta tarjoaa maksuttoman liikuntakortin, joka oikeuttaa Kirkkonummen uimahallin ja kuntosalin vapaan käytön kerran päivässä. Kortti lunastetaan uimahallin kassalta, henkilöllisyys on todistettava.

Päivi Sorvari
vapaa-aikapalveluiden suunnittelija