Apua työttömille työnhakijoille kunnantalolla 4.4.

03.04.2018 13:35

Kategoria: Työllisyys Info, asiointi, päätöksenteko ja hallinto

Hei Kirkkonummelainen työtön työnhakija! Työmajakka Ry ja Plus50 Oy järjestävät infotilaisuudet 4.4. klo 12-14 Kirkkonummen kunnantalon valtuustosalissa, Ervastintie 2.

klo 12-13 Työmajakka Ry on uudelleen toimintansa käynnistänyt paikallisyhdistys, joka palvelee kirkkonummelaisia pitkäaikaistyöttömiä, erityisesti rakennusalan, korjausalan, prosessialan ja kuljetusalan työnhakijoita ja yrityksiä lähiseudulla. Yhteinen tavoitteemme on löytää työlle tekijöitä ja tekijöille töitä ja tämän vuoksi kunta tekee läheistä yhteistyötä Työmajakan kanssa. Yhdistykseltä saat mm. apua ja ideoita työnhakuun, ansioluetteloihin ja hakemuksiin sekä työkortteihin.

klo 13-14 Plus 50 Oy on espoolainen vuonna 2014 perustettu yhtiö, joka tuottaa ratkaisuja yli 50-vuotiaiden työllisyysongelmiin tarjoamalla mm. itse itsensä työllistämisen valmennusta. Valmennuksen kohderyhmänä ovat kirkkonummelalaiset työttömät työnhakijat, jotka ovat kiinnostuneet ammattitaitonsa hyödyntämisestä uusilla työnhakumenetelmillä. Tavoitteena on että valmennettava työllistää itse itsensä Osuuskunta Verkottajan avulla. Kunta tarjoaa valmennuksen kirkkonummelalaisille työttömille työnhakijoille.

Tervetuloa tutustumaan!

Lisätietoja tyollisyys@kirkkonummi.fi