Vauhdittamo Kirkkonummi

Osoite: Kirkkotallintie 1 (katutaso, Ohjaamon kanssa samoissa tiloissa)
s-posti: vauhdittamo@kirkkonummi.fi

Palvelemme tällä hetkellä pääsääntöisesti etäyhteyksien kautta (mm. puhelin, sähköposti ja teams) ma–pe klo 8–16.

Kirkkonummen Vauhdittamo (Katalysatorn Kyrkslätt) on uudenlainen matalan kynnyksen palvelupiste, josta asiakkaat saavat tietoa ja valmennusta työelämään ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Vauhdittamo on paikka, jossa työnantajat, opintojen tarjoajat ja työtä, opiskelupaikkaa tai yrittäjyyttä tavoittelevat pääsevät kohtaamaan toisensa.

Asiakkaitamme ovat työnantajat, opintojen tarjoajat ja 30-vuotta täyttäneet työtä etsivät kirkkonummelaiset. Neuvonnan, rekrytointitapahtumien sekä räätälöityjen ratkaisujen kautta löytyy arvokasta työtä ja työlle osaava ja motivoitunut tekijä. Opinto- ja yritysneuvonnan kautta on mahdollista kouluttautua ja työllistäytyä uudelle uralle.

Vauhdittamo on kaksivuotinen ESR-hanke.

Akuuteissa asioissa palvelemme palvelupisteessä ajanvarauksella (sellaiset asiat, joita ei voi hoitaa etäyhteyksien kautta).

Haluatko saada Vauhdittamolta uutiskirjeen? Laita pyyntö osoitteeseen vauhdittamo@kirkkonummi.fi

Address: Kirkkotallintie 1 (street level, in the same place as the Navigator)
e-mail: vauhdittamo@kirkkonummi.fi

At present we mainly work remotely (via telephone, e-mail and Teams) Mon–Fri 8–16.

The Kirkkonummi Catalyst (Kirkkonummen Vauhdittamo) is a new kind of low threshold service point that provides clients with information and coaching in matters relating to work and education. The Catalyst is a place where employers, education providers and people looking for a job, place of study or entrepreneurship can find one another.

Our clients include employers, education providers and Kirkkonummi residents aged 30 and over who are looking for work. Through counselling, recruiting events and tailored solutions valuable work is found for job seekers and motivated and skilled workers are found for jobs. Through student counselling and management consultancy it is possible to gain access to training and find employment for a new career.

In urgent matters we are available by appointment at our service point (such matters that cannot be solved remotely).

Social Work Instructor Sari Hirvonen
tel./WhatsApp 040 655 1731