Apua työllistymiseen Työmajakka ry:ltä

13.02.2018 14:11

Kategoria: Työllisyys

Kirkkonummen kunta ja Työmajakka ry panostavat tänä vuonna yhdessä erityisesti pitkäaikaistyöttömien työllistymiseen. Kirkkonummelainen Työmajakka ry on saanut valtion työllisyyspoliittista avustusta Lautta työttömyydestä työhön –hankkeeseen. Työmajakka ry tukee erityisesti rakennus-, korjaus-, valmistus-, prosessi- sekä kuljetusalan pitkään työttömänä olleita työnhakijoita tarjoten apua mm. työnhakuasiakirjojen laatimisessa, työpaikkojen etsimisessä sekä korttipätevyyksien hankkimisessa.

Tervetuloa Työmajakka ry:n infotilaisuuteen kuulemaan lisää pitkäaikaistyöttömille suunnatuista työllistymiseen tähtäävistä palveluista Kirkkonummen kunnantalolla 14.2.2018 klo 12 – 14.  Tule kertomaan tarpeistasi esim. työkorttikoulutusten suhteen ja tutustumaan Työmajakan tarjoamiin palveluihin ja saamaan lisää ideoita työpaikan löytämiseen. Työmajakan työntekijät ovat paikalla sinua varten!

Lisätietoa: Hankevastaava Selina Nastase, selina@tyomajakka.fi, puh. 040-3244056.

Työmajakan logo