Aluehallintovirasto: Vesilain mukainen päätös, Eastern Light Finland I Oy, Tietoliikennekaapelin sijoittaminen Saaristomerelle ja Suomenlahdelle välillä Parainen–Kotka, lupamääräyksen 4 muuttaminen

05.07.2018 09:25

Kategoria: Kuulutukset

KUULUTUS

Vesilain mukainen päätös

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on 5.7.2018 antamallaan päätöksellä nro 108/2018/2 myöntänyt hakijalle luvan.

Hakija

Eastern Light Finland I Oy

Asia

Päätös on nähtävillä valitusajan 5.7.–6.8.2018 Kotkan kaupungin ympäristökeskuksessa (Kotkantie 6), Loviisan asiakaspalvelutoimisto Lovinfossa (Mariankatu 12 A), Porvoon kaupungin palvelupiste Kompassissa (Rihkamatori B), Espoon kaupungin ympäristökeskuksessa (Kirkkojärventie 6 B), Helsingin kaupungin kirjaamossa (Pohjoisesplanadi 11-13), Paraisten kaupunginkansliassa (Rantatie 28), Hangon kaupunginkirjastossa (Vuorikatu 3-5), Raaseporin kaupunginkansliassa (Raatihuoneentori), Pyhtään kunnanvirastossa (Siltakyläntie 175), Sipoon kunnanvirastossa (Iso Kylätie 18), Kirkkonummen kunnan palvelupisteessä (Ervastintie 2), Inkoon kunnan infopisteessä (Rantatie 2) ja Kemiönsaaren kunnanvirastossa (Vretantie 19). Päätös on lisäksi luettavissa osoitteessa www.avi.fi/lupa-tietopalvelu.

Päätökseen voi hakea muutosta valittamalla Vaasan hallinto-oikeuteen. Valitusaika päättyy 6.8.2018.

Valitus on osoitettava ja toimitettava Vaasan hallinto-oikeudelle (PL 204, 65101 VAASA tai vaasa.hao@oikeus.fi). Tarkemmat ohjeet muutoksenhausta ovat päätöksen liitteenä olevassa valitusosoituksessa.

Kiinteistön osaomistajaa pyydetään toimittamaan tämä tiedoksianto kiinteistön omistajille tai haltijoille.

Lisätietoja antaa

Ympäristöneuvos Päivi Jaara, puh. 0295 016 406