Ajanvaraus

Kun hammastarkastus on ajankohtainen, tarvitset muuten ajan hammashoitoon tai haluat kysyä neuvoa sinua askarruttavaan hampaiden ja suun hoitoon liittyvään asiaan, soita ajanvaraukseemme p. 09 2968 3269.

Ajanvarauksemme on avoinna arkisin

ma-to            klo 8:00-15:30
pe                 klo 8:00-15:00

Kiireellistä hoitoa tarjoamme arkisin omissa toimipisteissämme ja virka-ajan ulkopuolella yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Soiton yhteydessä asiakkaalla on mahdollisuus valita, mitä aihetta puhelu koskee (esimerkiksi kiireellinen, kiireetön ajanvaraus tai ajansiirto). Asiakkaille soitetaan takaisin asian kiireellisyysjärjestyksessä.

Huom! Suun terveydenhuollon kiireetön hoito ruuhkautunut

Ajan siirtäminen

Jos sinulle aiemmin sovittu hammashoitokäynnin ajankohta ei sovi, voit vaihtaa sen soittamalla ajanvaraukseemme p. 09 2968 3269. Soiton yhteydessä asiakkaalla on mahdollisuus valita, mitä aihetta puhelu koskee (esimerkiksi kiireellinen, kiireetön ajanvaraus tai ajansiirto). Asiakkaille soitetaan takaisin asian kiireellisyysjärjestyksessä. 

Sähköisessä ajanvarauspalvelussamme voit vaihtaa aikoja, jotka eivät ole ensiapuaikoja tai ns. Kerralla kuntoon –mallin aikoja. Alle 15-vuotiaan lapsesi hammashoitoajan voit vaihtaa sähköisessä ajanvarauspalvelussamme, jos olet sopinut tämän palvelun käytöstä lapsesi aikaisemmalla hammashoitokäynnillä. Hoidon sujuvuuden vuoksi lapsesi ensiapuaikojen ja oikomishoitoajoista siirtämistä on sähköisessä ajanvarauspalvelussa kuitenkin osittain rajoitettu.

Ajan peruutus

Jos haluat perua ajan varaamatta samalla uutta aikaa, voit perua sen ympäri vuorokauden puhelinvastaajamme p. 09 2968 3338. Muistathan ilmoittaa vastaajaan selvästi, kenen hammashoitoaikaa peruutus koskee ja milloin peruutettava aika olisi ollut. Huolehdithan myös mahdollisen uuden ajan varaamisesta itse.

Peruthan aikasi mahdollisimman ajoissa, viimeistään vastaanottoaikaa edeltävänä päivänä klo 14, jotta voimme tarjota vapautuvaa aikaa seuraavalle. Mikäli jäät pois käynniltä perumatta sitä etukäteen, perimme 18-vuotta täyttäneiltä asiakasmaksuasetuksessa kulloinkin voimassa olevan maksun.

Tekstiviestimuistutus

Lähetämme sinulle varatusta ajasta tekstiviestimuistutuksen käyntiä edeltävänä päivänä siihen puhelinnumeroon, jonka olet meille ilmoittanut. Teknisisistä syistä emme voi kuitenkaan taata, että viesti aina tavoittaa sinut. Viestin saapumatta jääminen ei oikeuta kuitenkaan sinua jäämään pois varatulta ajalta.

Jos aika on varattu lapsellesi, voit sopia ajanvarauksen tai hammashoitokäynnin yhteydessä, tuleeko tekstiviesti sinulle vai lapsellesi.

Jos sinulla on aika varattuna ns. Kerralla enemmän -malliin, sinulle tulee kolme eri tekstiviestiä varatusta ajasta.

  1. viesti on ilmoitus varatusta ajasta (päivämäärä ja ns. aikaikkuna) ja se saapuu sinulle muutaman päivän sisällä ajan varaamisesta
  2. viesti tulee käyntiä edeltävänä päivänä ja muistuttaa sinua seuraavan päivän hammashoitoajasta. Se sisältää tiedon aikaikkunasta, jonka kuluessa sinun hoitosi alkaa. Se ei sisällä vielä tietoa tarkasta hoidon alkamisajankohdasta.
  3. viesti tulee sinulle 30 minuuttia ennen arvioidun hoitoajan alkamista. Se sisältää siis tiedon tarkasta kellonajasta, jolloin sinun tulisi olla hammashoitolassa.

Suosittelemme saapumaan noin viisi minuuttia ennen tässä viestissä ilmoitettua aikaa, jotta ehdit ilmoittautua saapuneeksi. Jos sinun aikasi on varattu Kerralla enemmän–malliin ja sinulle ei ole tullut varatusta ajasta kumpaakaan kahdesta ensimmäisestä viestistä, olethan yhteydessä ajanvaraukseemme p. 09 2968 3269, jotta voimme tarkistaa yhteystietosi.

Kuulovammaisten ajanvaraus

Kuulovammaiset kirkkonummelaiset voivat varata tai perua vastaanottoajan tekstiviestillä. Ajanvaraukseen liittyen hoitaja voi lähettää tekstiviestillä tarkentavia kysymyksiä.

Kirjoita tekstiviestiin koko nimi, syntymäaika ja ajanvarauksen syy. Lähetä viesti numeroon 040 1269169.