Ajankohtaista yrittäjille

Jokainen alueemme yrityksistä on kunnallemme arvokas

Tarjoamme kirkkonummelaisille yrityksille neuvontapalveluita YritysEspoon kautta koko yrityksen elinkaaren vaiheisiin. Ota yhteyttä YritysEspoon ajanvarauksen puhelinpalveluun 010 3366550 tai varaa aika yritysneuvojalle!

Järjestämme säännöllisesti yhteistyökumppaneidemme kanssa paikallisille toimijoille tilaisuuksia ja tapahtumia sekä uutisoimmen ajankohtaisista aiheista verkkosivuillamme.

Tuomme esille myös paikallista yrittäjyyttä ja toimintaa - olethan jo tutustunut Tapahtumakalenteriin ja VisitKirkkonummi -matkailusivustoon

Webinaareja ja tapahtumia (Kirkkonummen kunta)

South by Cycle -retkipyöräilyreitin julkaisuseminaariin 8.12.2021 klo 9.30 - 11.30, ilmoittaudu mukaan.
Kirkkonummen kunta on ollut mukana 12 muun kunnan kanssa pyörämatkailureitistöä kehittävässä hankkeessa vuonna 2021. Tilaisuuden järjestäjänä hanketta vetäneet kunnat Raasepori ja Porvoo sekä Pyörämatkailukeskus. Lisätietoja South Coast Bike Packing Trail
-hankkeesta
.

South by cycle -retkipyöräilyreitti ja reitin mahdollisuudet paikallisille yrittäjille/ yrityksille Kirkkonummella -webinaari 17.12.2020 (aamupäivä)  (ohjelma ja ajankohta tarkentuvat lähiaikoina). Tilaisuudessa esitellään Kirkkonummen reittiosuutta ja kerrotaan reitin mahdollisuuksista - Merkitse ajankohta jo kalenteriisi!

Kirkkonummen digiRekryfestarit työnantajille ja työnhakijoille 25.11.2021 klo 10:00 - 15:00

Työllistämisen järjestelytuki yrityksille ja yhteisöille -webinaarit 2.9., 6.10., 3.11.2021.

Työllistämisen järjestelytuki (maks. 500 euroa/kk) yrityksille ja yhteisöille hakukierros käynnissä 30.11.2021 saakka - tutustu!

Muita ajankohtaisia tapahtumia ja koulutuksia

YritysEspoon tapahtumat ja ajankohtaiset asiat

Uudenmaan Yrittäjät ry:n tapahtumat ja koulutukset

Helsingin seudun kauppakamarin tapahtumat ja koulutukset

Helsinki Ring of Industry/ KUUMA-kuntien WIMMA-webinaarit

Team Finland -verkosto ja tapahtumat

Avoin Omnia - syvennä osaamista ja opi uutta! (Omnian koulutuksia)

Lisätietoja kansallisista rahoitus- ja hanketuista yrityksille

VALTIOKONTTORI
Yritysten kustannustuki (neljäs hakukierros 17.8.-30.9.2021, viides hakukierros valmisteilla)

ELY-KESKUS
Rahoitukset, avustukset ja korvaukset
Neuvonta ja tietopalvelut

RUOKAVIRASTO
Tuet ja rahoitus (mm. viljelytuet)

LÄNSI-UUDENMAAN MAASEUTUHALLINTO
Neuvontapalvelut ja tuet
Kirkkonummen kunta on mukana Länsi-Uudenmaan maaseutuhallinnossa.

LEADER POMOVÄST
Hanketuet yrityksille ja yhteisöille mm. maaseudun LEADER-yritystuet

BUSINESS FINLAND
Business Finlandin rahoituspalvelut

FINNVERA
Finnveran rahoitusmahdollisuudet (mm. takaukset, lainat)

UUDENMAAN LIITTO

Olethan aktiivinen rahoituksen hakemisessa!

Neuvontaa ja tukipalveluita

YRITYSESPOON PALVELUT KIRKKONUMMELAISILLE YRITTÄJILLE

YRITYS SUOMI
HELSINGIN SEUDUN KAUPPAKAMARI
SUOMEN YRITTÄJÄT RY
VERO.FI

Ohjeita ja palveluita koronatilanteeseen

VALTIOVARAINMINISTERIÖ
Kysymyksiä ja vastauksia koronatilanteesta

TYÖ JA ELINKEINOMINISTERIÖ
Kysymyksiä ja vastauksia koronasta ja yritysrahoituksesta
Kysymyksiä ja vastauksia koronasta ja työelämästä

TE-TOIMISTO
TE-toimistojen palvelut yrittäjille
Muutosturva
Muutosturva-asiantuntijat Uudenmaan TE-toimistossa
Lomauttaminen

KELA
Yrittäjän väliaikainen työttömyysturva
Ajankohtaista koronatilanteesta

MATKAILU JA RAVINTOLAPALVELUT RY
Hyötytietoa matkailu ja ravintola-alan yrityksille
10 kysymystä ja vastausta liittyen työehtoihin

Paikallisten yritysten toimia ja palveluita kuntalaisille koronatilanteen aikana

Laki yrittäjien oikeudesta työttömyysturvaan

Työ- ja elinkeinoministeriö
TE-palvelut
Kela

Muita

Team Finland -verkoston ydintoimijat ulkoministeriö, Business Finland, Finnvera ja ELY-keskukset järjestävät TF Talks -webinaarisarjan syksyn 2021 aikana. Sarjan aloittaa ulkoministeriön "Euroopan elpymisen mahdollisuudet" -webinaari tiistaina 28.9.2021. Tilaisuudessa kerrotaan ja pohditaan miten suomalaisyritykset voivat tarttua muiden EU-maiden kasvu- ja elpymispakettien mahdollisuuksiin. Lisätietoja Team Finlandin verkkosivuilta.

DigiTähti: Matkailu- ja ravintola-alan digitalisaatiota edistetään ja digiosaamista vahvistetaan DigiTähti-hankkeessa, jossa tarjotaan alan yrityksille keinoja liiketoiminnan elvyttämiseen jo koronakriisin aikana ja varsinkin sen jälkeen (TIEKE)

Rahoitusta ilmastotyöhön haettavissa EU-ohjelmista ja ympäristöministeriöltä

Ympäristöministeriö tarjoaa avustusta (max. 10.000€) ilmastoratkaisuihin toteutettavaksi yhdessä kuntaorganisaation kanssa

Yrittäjien auttamiseen tarkoitettuja ryhmiä Facebookissa:

Haluan ostaa pienyrittäjältä

Yrittäjät #osta pieneltä