Ajankohtaista koronaviruksesta - COVID-19

Takaisin etusivulle/Go back

Scroll down for English

Lisätietoja Perusturvan palveluista koronavirustilanteessa

Jos epäilet koronavirustartuntaa voit aluksi tehdä omaolotestin osoitteessa https://www.omaolo.fi/. Testin tehtyäsi saat ohjeet, miten sinun olisi hyvä toimia. Suosittelemme käymään säännöllisesti THL:n ja HUS:n sivuilla, joihin päivittyy ajantasaista tietoa koronavirustilanteesta. HUS:n sivuilta löytyy muun muassa päivitetyt ohjeet koronavirusnäytteenoton kriteereistä.

Terveyskeskus koronavirusasioissa puh. 09 2968 3401.

Hengitystieinfektiopotilas: sovi aika hoitoarvioon etukäteen puhelimitse 09 2968 3401. Kirkkonummen pääterveysasemalla on erillinen odotusaula hengitystieinfektiopotilaille. Näiden potilaiden hoitoarviot tapahtuvat puhelimitse sovitulla ajanvarauksella.

HUS:n Päivystysapu-puhelin 116 117 on avoinna 24/7.

Valtakunnallisesta puhelinneuvonnasta saa yleistä tietoa koronaviruksesta. Neuvonnan puhelinnumero on 0295 535 535 ja se on avoinna arkipäivisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 9-15.

HUS:n tuottama Mielenterveystalon Koronahuoli-chat palvelee koko kesän osoitteessa https://www.mielenterveystalo.fi/ . Koronahuoli-chat on kaikille avoin ja maksuton kahdenkeskinen chat-palvelu.

Lasten asiat/neuvolat

Koululaiset/kouluterveydenhoitajat

Seniorilinja palvelee ikäihmisiä ja heidän omaisiaan ma-pe klo 8-15 numerossa 040 126 9900.

Sisäliikuntapaikat ja nuorisotilat ovat avattu 1.6. alkaen viranomaismääräyksiä noudattaen ja voimassaolevien käyttövuoropäätösten puitteissa. Nuorisotiloilla toteutetaan lasten ja nuorten kesätoimintaa kesän ajan. Uimahalli on vuosihuollossa ja se avataan vuosihuollon jälkeen 27.7.

Lue kunnan uutiset koronatilanteesta

Palvelukeskuksen ruokasali osoitteessa Rajakuja 3 on toistaiseksi suljettu.

Kaikkia pyydetään ottamaan huomioon tartuntariski ja omalla toiminnallaan estämään tautia leviämästä. Kiitos kun huolehdit tehostetusta käsihygienista ja pidät riittävän turvavälin toisiin ihmisiin myös ulkoillessasi poikkeusaikana!

Information about the new coronavirus in Kirkkonummi

1 April 2020: Kirkkonummi’s social welfare and health care services during the coronavirus pandemic

Takaisin etusivulle/Go back

Epäiletko koronavirusta? -Tee Omaolo-testi

HUS:n ohje: Miten toimit, kun epäilet koronavirustartuntaa?

HUS:n ohjevideot

HUS:n tuottama Mielenterveystalon Koronahuoli-chat

THL:n ajankohtaiset

Työ- ja elinkeinoministeriötn tiedotteita eri kielillä

Valtioneuvosto: Tietoa ja neuvontaa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta selkokielellä

Yle Uutiset selkosuomeksi/News in easy Finnish

Videos by HUS:  Coronavirus information in different languages​

Tietoa koronasta eri kielillä

Information about Corona in other languages:

Albanian, Amharic, Arabic, Bambara, Bengali, Chinese, Edo, English, Esan-Ishan, French, Fula, Georgian, Hausa, Igbo, Italian, Kurdish-Sorani, Mandinka, Pashto, Pidgin, Romanian, Russian, Somali, Soninke, Spanish, Tigrinya, Urdu, Wolof and Yoruba.

Coronainfo in different languages Infofinlad.fi

Finnish Government: Information and advice on the coronavirus

Current information in different languages on the website of the Ministry of Economic Affairs and Employment.

arabia, COVID- فيروس كورونا المستجد – 19

englanti, Novel coronavirus – COVID-19