Ajankohtaista koronaviruksesta - COVID-19

Takaisin etusivulle/Go back

Scroll down for English

Lisätietoja Perusturvan palveluista koronavirustilanteessa

Jos epäilet koronavirustartuntaa voit aluksi tehdä omaolotestin osoitteessa https://www.omaolo.fi/. Testin tehtyäsi saat ohjeet, miten sinun olisi hyvä toimia. Suosittelemme käymään säännöllisesti THL:n ja HUS:n sivuilla, joihin päivittyy ajantasaista tietoa koronavirustilanteesta. HUS:n sivuilta löytyy muun muassa päivitetyt ohjeet koronavirusnäytteenoton kriteereistä.

Terveyskeskus koronavirusasioissa puh. 09 2968 3401.

Hengitystieinfektiopotilas: sovi aika hoitoarvioon etukäteen puhelimitse 09 2968 3401. Kirkkonummen pääterveysasemalla on erillinen odotusaula hengitystieinfektiopotilaille. Näiden potilaiden hoitoarviot tapahtuvat puhelimitse sovitulla ajanvarauksella.

HUS:n Päivystysapu-puhelin 116 117 on avoinna 24/7.

Valtakunnallisesta puhelinneuvonnasta saa yleistä tietoa koronaviruksesta. Neuvonnan puhelinnumero on 0295 535 535 ja se on avoinna arkipäivisin klo 8-21 ja lauantaisin klo 9-15.

Lasten asiat/neuvolat

Koululaiset/kouluterveydenhoitajat

Seniorilinja palvelee ikäihmisiä ja heidän omaisiaan ma-pe klo 8-15 numerossa 040 126 9900.

Kunnan työntekijät soittavat jokaiselle yli 70-vuotiaalle kuntalaiselle ja kysyvät kuulumisia. Soittokierros aloitettiin yli 80-vuotiasta kuntalaisista perjantaina 27.3.

Katso tästä Kirkkonummen sivistys- ja vapaa-aikapalvelut poikkeusolojen aikana

Hallituksen päätöksen mukaisesti Kirkkonummella palataan takaisin peruskoulujen lähiopetukseen torstaina 14.5.2020.

Kirkkonummen kirjastosta varauksia voi noutaa maanantaista 11.5. alkaen.

Kirkkonummen ulkoliikuntapaikat avataan 14.5. kokoontumisrajoituksia noudattaen. Sisäliikuntapaikat ovat toistaiseksi suljettuna ja ne avataan rajoitetusti aikaisintaan 1.6. Uimahalli on vuosihuollossa 14.5. alkaen.

Nuorisotilat on suljettu ja nuoriso-ohjaajia tavoittaa sosiaalisen median välityksellä.

Lue kunnan uutiset koronatilanteesta

Palvelukeskuksen ruokasali osoitteessa Rajakuja 3 on suljettu heinäkuun loppuun saakka.

Kaikkia pyydetään ottamaan huomioon tartuntariski ja omalla toiminnallaan estämään tautia leviämästä. Kiitos kun huolehdit tehostetusta käsihygienista ja pidät riittävän turvavälin toisiin ihmisiin myös ulkoillessasi poikkeusaikana!

Information about Coronavirus in Kirkkonummi

1.4. Kirkkonummi’s social welfare and health care services during the coronavirus pandemic
21.3. Corona and the affects on education and schools in Kirkkonummi

Takaisin etusivulle/Go back

Epäiletko koronavirusta? -Tee Omaolo-testi

HUS:n ohje: Miten toimit, kun epäilet koronavirustartuntaa?

HUS:n ohjevideot

THL:n ajankohtaiset

Työ- ja elinkeinoministeriötn tiedotteita eri kielillä

Valtioneuvosto: Tietoa ja neuvontaa koronaviruksesta

Tietoa koronaviruksesta selkokielellä

Yle Uutiset selkosuomeksi/News in easy Finnish

Videos by HUS:  Coronavirus information in different languages​

Tietoa koronasta eri kielillä

Information about Corona in other languages:

Albanian, Amharic, Arabic, Bambara, Bengali, Chinese, Edo, English, Esan-Ishan, French, Fula, Georgian, Hausa, Igbo, Italian, Kurdish-Sorani, Mandinka, Pashto, Pidgin, Romanian, Russian, Somali, Soninke, Spanish, Tigrinya, Urdu, Wolof and Yoruba.

Coronainfo in different languages Infofinlad.fi

Finnish Government: Information and advice on the coronavirus

Current information in different languages on the website of the Ministry of Economic Affairs and Employment.

arabia, COVID- فيروس كورونا المستجد – 19

englanti, Novel coronavirus – COVID-19