Kuulutukset

Kaikki viralliset kuulutukset ovat nähtävillä kunnan virallisella ilmoitustaululla kunnantalon 1. kerroksessa, osoitteessa Ervastintie 2, kunnantalon aukioloaikoina.

Kuulutukset ovat nähtävänä myös Julkipano- palvelussa, osoitteessa julkipano.fi.

Kirkkonummen ympäristöpalkinto 2017

Ilmoitus melua ja tärinää aiheuttavasta tilapäisestä toiminnasta, Koneyhtymä Engman, Isonsuontie

Ajankohtaista ympäristönsuojelussa

Kutsu kaikille avoimeen vesi-iltaan Kirkkonummella

Kutsu ja ohjelma

Aika: keskiviikko 23.8.2017 klo 17:30-19:30 (kahvit klo 17:00 alkaen)

Paikka: Kirkkonummen kunnantalo, Kirkkonummi-Sali (Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi)

Ilta on suunnattu Kirkkonummen vesien tilasta, vesistökunnostuksesta ja sen rahoituksesta kiinnostuneille. Aikaa on varattu kysymyksille, muiden aiheesta kiinnostuneiden kanssa keskustelulle, kokemusten jakamiselle sekä asiantuntijoiden tapaamiselle.

Ilmoittautumiset:

Kahvitarjoilun mitoittamiseksi ma 21.8 mennessä.

Ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa: https://goo.gl/forms/1a7LSVZbYEOOATU93

tai ymparistonsuojelu(at)kirkkonummi.fi tai puh. 0400 611 461

Tilaisuus on maksuton. (Osallistujamäärä enintään 70 hlö).

Tervetuloa!

*****************************************************************

Kerätään yhdessä Kirkkonummen järvitietoa järviwikiin!

Ympäristönsuojelu on päivittänyt kesäprojektina tietoja kunnan järvistä järviwikiin. ”Päivitys oli helppoa ja se onnistuu keneltä vain. Sinne voit tallentaa havaintoja ja kuvia”, ympäristönsuojelun harjoittelija kertoo.

Järviwikistä, järvien tilasta ja niiden kunnostusmahdollisuuksista keskustellaan lisää järvi-illassa 23.8.2017 Kirkkonummen kunnantalolla. Seuraa tiedotustamme.

*****************************************************************

Haja-asutusalueiden jätevesineuvonta 2017

Linkki- hajajätevesihanke

****************************************************************

Jättiputki - vaarallinen vieraslaji

Ympäristönsuojeluyksikön laatimalla Jättiputket kuriin Kirkkonummella –toimenpideohjelmalla pyritään tehostamaan jättiputkien hävittämistä. Ilman tehokasta kasvustojen hävittämistä jättiputket jatkavat leviämistään ja niiden hävittäminen vaikeutuu edelleen.

Kunnossapitopalvelut on hävittänyt jättiputkia kunnan mailta useita vuosia. Ympäristönsuojeluyksikkö on tiedottanut jättiputkien haitallisuudesta ja neuvonut asiakkaita jättiputkien torjunnassa.

Toimenpideohjelma

Ympäristönsuojeluyksikkö ottaa mielellään vastaan ilmoituksia jättiputkien esiintymistä, joita ei ole mainittu toimenpideohjelmassa. Ilmoitusten toimitus joko sähköpostilla ymparistonsuojelu@kirkkonummi.fi tai ympäristösuunnittelija Merja Puromies puh. 0400 772 194.

Lisätietoja vieraslajeista ja tunnistusohjeita vieraslajit.fi -sivustolla.

******************************************************************