Ajankohtaiset asiat ja poikkeavat aikataulut

Päihdepalveluiden palvelu laajenee Veikkolassa

Kirkkonummen Päihdepalvelut aloittavat 20.9.2021 maanantaisen päivystysvastaanoton Veikkolassa seurakuntakodin tiloissa, osoitteessa Kisapolku 1, 02880 Veikkola. Päihdepalveluiden käytössä on pienryhmätila ja perheneuvonnan huone.

Päivystys on avoinna klo 9–11 ja klo 12–15 välisinä aikoina 20.9, 27.9 ja 4.10. Näiden päivien jälkeen päivystysvastaanotto on avoinna klo 9–11 ja iltapäivät ovat varattu yksilövastaanotoille klo 12–15.

Oletko huolissasi omasta päihteiden käytöstäsi, pelaamisesta tai muusta riippuvuudesta? Tarvitsetko tukea ja ymmärrystä läheisesi tilanteeseen? Kirkkonummen Päihdepalvelut tarjoavat apua ja tukea erilaisten riippuvuuksien, kuten alkoholi- huume-, lääke sekä peliriippuvuuden hoitoon. Tarjoamme myös tukea läheisille. Palveluun hakeudutaan päivystysvastaanoton kautta ilman ajanvarausta tai lähetettä. Päivystyksessä kartoitamme avun tarpeesi ja suunnittelemme tarvitsemasi tuen ja avun yhdessä.

Mielenterveys- ja Päihdepalvelut

Veikkolan päivystäjät tavoittaa yllä olevina aikoina numerosta 050 4140995 tai 040 1269786