Aikuisten mielenterveyspalvelut

Tarjoamme mielenterveyspalveluja yli 23-vuotiaille kuntalaisille. Toimipisteemme sijaitsevat Kirkkonummen keskustassa ja Veikkolassa.

Kirkkonummen kunnan mielenterveyspalveluiden vastaanottotoiminnassa on koronaviruksen vuoksi toistaiseksi erityisjärjestelyjä.

Voit olla yhteydessä Ota yhteyttä -napin kautta tai puhelimitse:

-      maanantai–torstai klo 12–13 puh. 040 5354919

Ajanvarauspuhelin ei ole käytössä 28.-31.12.2020.

Koronavirustilanteen vuoksi suosimme vastaanottojärjestelyissä etäyhteyksiä (videoneuvottelu) ja puhelinkontakteja. Tarvittaessa myös vastaanottokäynnit ovat mahdollisia. Aikuisten mielenterveyspalvelu toimii muutoin normaalisti ja palveluihin voi hakeutua puhelimitse ja Ota yhteyttä-napin kautta tai sote-ammattilaisen ohjaamana.

Mielenterveyspalveluissa työskentelee kolme psykiatrista sairaanhoitajaa ja psykologi. Sosiaaliohjaajan palvelut ovat tarvittaessa käytettävissä mielenterveyspalveluiden asiakkaille.

Palveluihimme voi hakeutua matalalla kynnyksellä ottamalla itse yhteyttä ja sosiaali- tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjaamana.

Käynnit ovat asiakkaille maksuttomia.

Mielenterveyspalvelut tarjoavat selvittelyapua sekä tukea erilaisissa elämänkriiseissä (esim. avioero, oma tai läheisen sairastuminen, menetykset) ja muissa mielenterveyteen liittyvissä ongelmissa. Tavoitteena on mielenterveyden tukeminen ja häiriöiden ennaltaehkäisy.

Ryhmätoiminta

Hyödyllisiä linkkejä:

Länsi-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys

Mielenterveystalo

Mielenterveysseura

Kiirevastaanotto ja päivystys

Päihdepalvelut

Nuorten hyvinvointiasema

Seniorilinja

Mielenterveysomaisten keskusliitto

www.kirkkonummenkisu.fi

Psykiatrinen erikoissairaanhoito

Kansalaiset
Terveydenhuolto, sairaanhoito ja ravitsemus - Päihde- ja mielenterveyspalvelut
kuntoutus / mielenterveyskuntoutus

Käyntiosoite

Sosiaali- ja terveyskeskus

Virkatie 1, B-ovi 1. krs

Veikkolan terveysasema

Koskentie 3

Voit soittaa numeroon 040 5354 919 puhelinajalla, ma–to klo 12–13.

Yhteydenotot käsitellään viikoittain.

Linkki: Ota yhteyttä