Aikuisten mielenterveyspalvelut

Tarjoamme mielenterveyspalveluja yli 23-vuotiaille kuntalaisille. Toimipisteemme sijaitsevat Kirkkonummen keskustassa ja Veikkolassa.

Mielenterveyspalvelut tarjoavat selvittelyapua sekä tukea erilaisissa pitkittyneissä elämänkriiseissä (esim. avioero, oma tai läheisen sairastuminen, menetykset) ja muissa mielenterveyteen liittyvissä ongelmissa. Tavoitteena on mielenterveyden tukeminen ja häiriöiden ennaltaehkäisy.

Mielenterveyspalveluissa työskentelee neljä sairaanhoitajaa ja psykologi. Tarjoamme kasvokkain ja etävälinein (videovälitteinen, puhelinyhteys) toteutettavia vastaanottoja. Otamme vastaan vain ajanvarauksella. Palvelumme ovat maksuttomia. Avoimista ryhmätoiminnoista löydät tietoa www-sivulta.

Palveluihimme voi hakeutua matalalla kynnyksellä ottamalla itse yhteyttä

• tulemalla käymään ilman ajanvarausta MTP-klinikalla ma-ke klo 12-15 ja to-pe klo 8-11 (ks. sivupalkki)
  • puhelimitse puh. 040 535 4919 ma-ke klo 12.00-15.00 ja to-pe klo 8-11
  • Ota yhteyttä -napin kautta (löytyy www-sivulta)
  • sosiaali- tai terveydenhuollon ammattilaisen ohjaamana

Terapianavigaattori

Terapianavigaattori on sähköisen asioinnin palvelu. Vastaamalla Terapianavigaattorin kysymyksiin helpotat ja nopeutat omaa tilannearviotasi ja oikea-aikaista hoitoon ohjausta. Vastaa Terapianavigaattorin kysymyksiin itsenäisesti ennen yhteydenottoa. Toistaiseksi palvelu on saatavilla suomen kielellä.

Huom! Säilytä huolellisesti navigaattorin antama koodi, koska sen avulla ammattilainen pääsee vastaustesi yhteenvetoon. Vastaukset käydään läpi yhdessä ammattilaisen kanssa.

Hyödyllisiä linkkejä:

Voit soittaa numeroon

ma–ke klo 12-15 tai

to-pe klo 8-11

Yhteydenotot käsitellään viikoittain tiimissä.

Linkki: Ota yhteyttä

Täytä Terapianavigaattori