Aikuissosiaalityön sosiaalityöntekijä, Kirkkonummen kunta, perusturvapalvelujen toimiala, sosiaalipalvelut, työavain 262181

29.11.2019 12:33

Kategoria: Kuulutukset

Aikuissosiaalityön sosiaalityöntekijä

Kirkkonummen kunta, PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Sosiaalipalvelut, Aikuissosiaalityö

Työavain 262181

Kirkkonummen aikuissosiaalityön tiimissä on avoinna sosiaalityöntekijän vakituinen virkasuhde 1.1.2020 alkaen. Otamme huomioon myös hakemukset osa-aikaiseen (2-3 pv/vko) tehtävän hoitoon niin, että virka voidaan tarvittaessa jakaa kahden työntekijän kesken.

Työtehtävinä ja vastuualueena erityistä tukea tarvitsevat asiakkaat ikäryhmässä 30- 64- vuotiaat, verkostotapaamiset, palvelutarpeen arvioinnit, asiakassuunnitelmat, akuutti sosiaalityö / kriisityö ja suunnitelmallinen sosiaalityö sekä harkinnanvarainen toimeentulotuki (ehkäisevä toimeentulotuki).

Aikuissosiaalityön toimipiste sijaitsee Kirkkonummen kunnantalossa.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §: n mukainen pätevyys.Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn ja aktiiviseen tiimityöskentelyyn. Voit vaikuttaa omaan työhösi, saada täydennyskoulutusta sekä tehdä tarvittaessa etätyötä.

Tehtävässä ovat hyödyksi hyvät yhteistyö- ja verkostoitumistaidot. Pyrimme jatkuvasti kehittämään aikuissosiaalityön palveluita ja monialaista yhteistyötä kunnassa. Työtehtävät vaativat nopeaa arviointi- ja päätöksentekokykyä sekä kriisityövalmiutta. Arvostamme kokemusta aikuissosiaalityöstä ja laajaa palveluverkoston tuntemusta.

Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja moniammatillista työskentelyä. Henkilöstöetuina on mm. työterveyshuolto, ammatillinen työnohjaus sekä työnantajan tuki liikuntaharrastukselle. Kirkkonummi kuuluu Helsingin seudun liikenteen alueeseen (HSL) ja työpiste sijaitsee 100 metriä juna- ja linja-autoasemalta. Autamme tarvittaessa myös asunnon hankkimisessa.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus. Virassa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetä hakemuksesi sähköisellä hakulomakkeella 17.12. klo 12.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtava sosiaalityöntekijä Pia Sandström-Hentilä, p. 040-1269 134 tai sosiaalityön päällikkö Sirkku Pekkarinen-Keto, p. 040-7561 411, sähköposti etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi.

Työ alkaa: 1.1.2020

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista.

Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.