3D-tulostin ja vinyylileikkuri

Lasten- ja nuortenosastolta, Mestasta, löytyy 3D-tulostin ja aikuistenosastolta vinyylileikkuri, lämpöprässi, laminointilaite ja silppuri.

Voit varata henkilökohtaisen opastusajan, mikä onnistuu kätevimmin sähköpostitse kirkkonummen.mesta@gmail.com.

Kun osaat käyttää laitteita ja pärjäät jo ilman opastusta, voit varata 3D-tulostimen tai vinyylileikkurin ja lämpöprässin käyttöösi. Ajanvaraus hoituu sähköpostitse, puhelimitse (040 126 9458) tai kirjastossa käydessäsi.

Laminointikalvo A4 40 snt
A3 80 snt
Lämpösiirtokalvo 1 €/10 cm
Tarrakalvo 1 €/10 cm
Musta kangaskassi ja 10 cm pala vinyyliä tai tarraa 3 €

Edellytykset

Käyttösäännöt

• Opastusta saa sopimalla henkilökohtaisen opastusajan sähköpostitse, puhelimitse tai kirjastossa käymällä.
  • Kun asiakas osaa käyttää laitetta, hän voi varata sen käyttöönsä. Ajanvaraus tapahtuu sähköpostitse, puhelimitse tai kirjastossa paikan päällä. Henkilökunta varmistaa, että asiakas osaa käyttää kyseistä laitetta.
  • Asiakkaalla voi olla yksi varaus kerrallaan yhdelle laitteelle. Uuden ajan voi varata käytettyään edellisen.
  • Jos asiakas on tehnyt ajanvarauksen eikä pääse paikalle, aika tulee perua.
  • Asiakkaan tulee käynnistää 3D-tulostus itse. Kirjastosta saa poistua kesken tulostuksen, mutta siitä pitää ilmoittaa henkilökunnalle. Tulosteen onnistuminen on asiakkaan omalla vastuulla, eikä henkilökunta valvo sen onnistumista. Valmiit tulosteet tulee hakea kirjastosta viimeistään seuraavana aukiolopäivänä.
  • Vinyyli- ja tarramateriaaleista, laminointikalvoista ym. myytävistä materiaaleista on maksettava hinnaston mukainen maksu.
  • Käyttäjä sitoutuu noudattamaan näitä käyttösääntöjä.
Toimintaohjeet

Vastuutaho:
Kirkkonummen kunta/Kyrkslätts kommun (tuottaja)
Kansalaiset
Kirjastot ja tietopalvelut