Suosikiksi

Kirkkonummen vesihuoltolaitos

Kirkkonummen vesihuoltolaitos huolehtii kuntalaisten vedensaannista sekä jäte- ja sadevesien poisjohtamisesta toiminta-alueellaan.

Kirkkonummen vesihuoltolaitoksen yhteystiedot

Käyntiosoite: Ervastintie 2
Postiosoite: PL 20, 02401 Kirkkonummi
Puhelin: (09) 29671

Vikailmoitukset työajan jälkeen puh. (09) 298 1636
Häiriötiedotenumero (maksuton) 0800 - 07001 (24 h )

Vesilaitos tiedottaa

Vesikatkos Gesterbyn, Kyrkvallan, Kantohaan ja Pappilanmäen alueella 27.-28.4.2016 Kirkkonummen vesihuoltolaitos saneeraa ... (27.04.2016)

Vedenjakelu toimii taas normaalisti Myllykylän alueella

Vedenjakelu toimii taas normaalisti Myllykylän alueella Myllykylässä suoritettu vesijohtolinjan korjaustyö on ... (11.04.2016)

Vedenjakelukatkos Myllykylän alueella maanantaina 11.4.2016

Vedenjakelukatkos Myllykylän alueella Vesijohdon rikkoutumisen vuoksi vedenjakelu katkaistaan Myllykylän alueella maanantaina ... (08.04.2016)

Ota kantaa!

Vikailmoitukset
Vikailmoitukset työajan jälkeen
puh. (09) 298 1636
Häiriötiedotenumero
Maksuton puhelin
0800 07001 ( 24 h )
Veden jakelu,
putkirikot ja
viemäritukokset

Munkinpaistorasva tukkii viemärin

Muistutamme, että munkinpaistorasvat eivät kuulu viemäriin.

Mikäli kuuma rasva kaadetaan wc-pöntön tai tiskialtaan kautta viemäriin, se jähmettyy putkistoon aiheuttaen helposti tukoksia kiinteistön omissa viemäriputkissa.

Putkien aukaisun maksaa kiinteistön omistaja. Rasva aiheuttaa haittaa myös jäteveden pumppaukselle ja jäteveden käsittelylle.

Munkinpaistorasva voidaan käsitellä biojätteenä. Rasvan annetaan jäähtyä ensin kunnolla, jonka jälkeen se voidaan laittaa biojäteastiaan tai kompostoriin. Mikäli tällaista mahdollisuutta ei ole, laitetaan jähmetetty rasva maitopurkkiin tai muuhun suljettavaan astiaan ja hävitetään sekajätteenä.

Siisti viemäri: Älä ruoki rottaa! (video)

Lajittele kokkausrasvat oikein ( video )

Vesi on elämälle välttämätöntä
Tiivis infopaketti (pdf) vedenkäyttäjälle

Tervetuloa Pytty-kampanjaan !
Tutustu ja auta vesilaitoksia pitämään vesistömme puhtaampina !
www.pytty.fi

Siisti viemäri: Haluatko mutakylvyn kotiisi?