Suosikiksi

Toriasiat

Kirkkotori

Tori sijaitsee kunnan keskustassa kulttuurin ja historian katveessa aivan kirkon ja kirjaston vieressä. Tori on auki maanantaista lauantaihin klo 7.00 - 14.00 (ei arkipyhinä). Alatorilla on kahvilateltta ja kirpputorimyyjiä.

Kartta toripaikoista (pdf)

Veikkolan tori

Tori on auki maanantaista lauantaihin klo 7.00 - 14.00 (ei arkipyhinä).

Kartta toripaikoista (pdf)

Toripaikan varaus

Toripaikat varataan ennakkoon kunnan palvelupisteestä sen aukioloaikoina puh. 09 2967 2220 tai sähköpostitse . Varausten vastaanotto aloitetaan kuukausipaikan varaajille kunkin kuukauden 15. päivänä (tai seuraavana ensimmäisenä arkipäivänä) seuraavaa kuukautta koskevien paikkojen osalta.

Päiväpaikan varaajille varausten vastaanotto aloitetaan kunkin kuukauden 22. päivänä (tai seuraavana ensimmäisenä arkipäivänä) seuraavaa kuukautta koskevien paikkojen osalta. Päiväpaikan voi varata kerrallaan enintään neljäksi päiväksi.

Tyhjälle toripaikalle voi mennä ilman varausta klo 8.00 jälkeen.

Toriasioista vastaa kunnossapitopäällikkö Ylva Wahlström. puh. 0400 442 330, osoite Kirkkonummen kunta, PL 20, 02401 KIRKKONUMMI. Hänelle osoitetaan torinkäyttöä koskevat kirjalliset anomukset eri tapahtumien järjestämistä varten. Lupaa tapahtumien järjestämiseen torialueella haetaan Lupapiste.fi -palvelun kautta.

Limnellin aukion teematori ja vitriinit

Teematorin sekä vitriinien vuokrauksen kauppakeskus Kirsikan alueella hoitaa kunnan kunnossapitopäällikkö puh. 0400 442 330.

Teematorilla tarkoitetaan esim. vappu- tai pääsiäisteeman ympärille suunniteltua toritapahtumaa, jonka kesto on 2 - 3 päivää. Vitriinit on tarkoitettu yritysten ja yhteisöjen mainos- ja esittelytilaksi. Vuokrakausi on 12 kk. .

Ota kantaa!