Suosikiksi

Masalan nuorisoteatteri

Masalan Nuorisoteatteri on 1981 perustettu ammattijohtoinen harrastajateatteri. Teatteri on osa Kirkkonummen kunnan Nuorisopalveluiden toimintaa.
Teatterin toimintaa tukee lisäksi Masalan nuorisoteatterin kannatus ry.

Ljusdalan teatteritalo
Ljusdalantie 9
02430 Masala

Teatteriohjaajat

Maija Lauri
s.posti: maija.lauri(at)kirkkonummi.fi

Jonna Wikström
s.posti: jonna.wikstrom(at)kirkkonummi.fi

Miten toimintaan pääsee mukaan?

Masalan Nuorisoteatteriin otetaan uusia jäseniä perustettaessa uusia ryhmiä tai jos olemassa olevista ryhmistä vapautuu tilaa. Ryhmien tilanne arvioidaan noin kerran vuodessa.
Näyttelemisen lisäksi teatterissa voi toimia valo- ja äänisuunnittelun, lavastuksen, puvustuksen sekä teatterituottamisen parissa.

Vapaita paikkoja voi tiedustella teatteriohjaajilta. Teatteriin ei ole pääsykokeita. Toiminta on tällä hetkellä suunnattu yli 10-vuotiaille.
Teatteritoiminnan osallistumismaksun määrittelee vuosittain Nuorisolautakunta. Vuoden 2016 osallistumismaksu on 150 e/ vuosi ja se laskutetaan kahdessa erässä.

Lisätietoja: www.masalannuorisoteatteri.fi

Ota kantaa!