Suosikiksi

Joukkoliikenne Kirkkonummella

Kirkkonummi kuuluu HSL-alueeseen ja alueella on käytössä yhteinen matkakorttijärjestelmä. Matkakortti kelpaa maksuvälineenä alueen busseissa, lähiliikenteen junissa sekä Helsingin metrossa ja raitiovaunuissa.

Matkakortin hankkiminen ja lataaminen

Kirkkonummelaiset voivat hankkia itselleen henkilökohtaisen matkakortin HSL:n palvelupisteistä. Lisätietoja HSL:n matkakorttisivuilta

Matkakorteille voi ladata matkustuskautta tai arvoa palvelupisteissä, lippuautomaateissa, VR:n lipunmyyntipisteissä, Prismassa ja City-marketissa, R-kioskeissa, muissa matkakorttitunnuksella merkityissä kioskeissa, Stockmannin tavarataloissa pääkaupunkiseudulla ja Kampin matkakeskuksessa.

Matkan hinta määräytyy sen mukaan millä alueella matkustat.

Reitit ja aikakataulut

HSL:n Reittiopas (Reittioppaasta näet reitit, aikataulut ja liikenneyhteydet hakusi perusteella HSL-alueella)

Kirkkonummen juna- ja bussiliikenteen aikataulut (linkki Helsingin seudun liikenteen, HSL, sivuille)

Pääkaupunkiseudun reittiopas (linkki HSL:n sivuille)