Suosikiksi

Vuorohoito

Vuorohoitoa on lapsen hoito arkisin klo 17.30-6.30 välillä sekä viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Aamuhoitoa järjestetään klo 5.30 alkaen, iltahoitoa klo 22.00 saakka ja yöhoitoa 22.00-6.30. Näistä poikkeavista ajoista neuvotellaan perhekohtaisesti lapsen kokonaisvaltainen hyvinvointi huomioiden.

Vuorohoitoa järjestetään vanhempien työstä tai opiskelusta johtuvan säännöllisen tarpeen mukaan. Vuorohoidossa hoitoaika muodostuu vanhempien vähintään kaksi viikkoa etukäteen toimittaman työvuoroluettelon tai oppilaitoksen opiskeluohjelman mukaan. Vanhemman vapaa-, loma- tai sairaspäivinä ei tarjota vuorohoitoa.

Vuorohoidon tarpeen päättyessä järjestetään lapselle hoitopaikka oman päivähoitoalueen päiväkodista tai perhepäivähoidosta

Jolkbyn päiväkoti tarjoaa vuorohoitoa alle kouluikäisille lapsille, joiden vanhempi/vanhemmat ovat joko iltaisin, öisin tai viikonloppuisin töissä tai opiskelevat.

Kirkkonummen taide ja mediapaja

Jolkbyn päiväkoti
Hirvitie 7
02400 Kirkkonummi

päiväkodinjohtaja
Satu Nerg-Öhman
p. 050-414 0671
.

Kartanonrannan päiväkoti tarjoaa iltahoitoa arkipäivisin klo 22 saakka allekouluikäisille lapsille, joiden vanhempi/vanhemmat ovat iltaisin töissä tai opiskelevat.

Kartanonrannan päiväkoti
Kartanonkuja 1