Suosikiksi

Kirkkonummen varhaiskasvatuksen palveluopas

TervetVarhaiskasvatuksen palvelopasuloa Kirkkonummen kunnan varhaiskasvatuksen palveluoppaan sivuille! Tähän oppaaseen on koottu alle kouluikäisten lasten perheiden näkökulmasta tietoa tarjolla olevista kunnan, seurakunnan, järjestöjen palveluista ja erilaisten yhdistysten toiminnasta Kirkkonummella.

Oppaan tavoitteena on auttaa perheitä heitä koskevien palveluiden, toiminnan ja oleellisen tiedon äärelle. Opas on jäsennetty perheen elämäntilanteesta käsin ja siinä pyritään kuvaamaan palveluita ja toimintaa perheen näkökulmasta. Oppaasta löytyy tietoa neuvolatoiminnasta päivähoitoon, kyläyhdistyksistä harrastetoimintaan. Oppaan pääotsakkeet löydät vasemmasta sivupalkista; pääotsikoiden alta löydät kysymyksen muodossa erilaisia perheiden elämäntilanteita.

Perheiden toimintakalentereihin on koottu pienten lasten perheille suunnattu säännöllinen toiminta. Osa toiminnoista on maksullisia tai edellyttää ilmoittautumista. Palveluja järjestää Kirkkonummen kunta, seurakunnat, järjestöt ja muut yhteistyökumppanit.Kalenterit julkaistaan syys- ja kevätkaudelle erikseen.

Keskustan toimintakalenteri

Masalan toimintakalenteri

Veikkolan toimintakalenteri

Kirkkonummella on paljon perheille suunnattua toimintaa – löytämisen iloa perheiden arkeen!

Oppaaseen liittyvät päivityspyynnöt tai kysymykset voi osoittaa verkostotyöntekijä Anu Kullbergille (etunimi.sukunimi(at)kirkkonummi.fi).

Ota kantaa!