Suosikiksi

Varhaiskasvatuksen palveluohjaajat

Varhaiskasvatuksen palveluohjaajat auttavat ja ohjaavat asiakkaat tarvitsemiensa palveluiden piiriin, valmistelevat päätökset ja hoitavat asiakkaan asiat päivähoitohakemuksen vastaanottamisesta palvelun aloitta-miseen saakka. Ota siis yhteyttä varhaiskasvatuksen palveluohjaukseen suunnitellessasi lapsesi varhaiskasvatuksen aloittamista tai halutessasi keskustella lapsesi nykyisestä varhaiskasvatuksesta.

Puhelinpäivystys on avoinna ma – pe klo 8.30 – 11 numerossa 050 – 577 4755. Voit jättää myös viestin puhelinvastaajaan, niin otamme teihin yhteyttä. Voit myös lähettää varhaiskasvatuksen palveluohjaajille viestin sähköpostiin

Lisäksi varhaiskasvatuksen palveluohjaajat ovat tavoitettavissa alueilla seuraavasti:

Keskusta
maanantaisin klo: 10.30 – 12 parillisina viikkoina Ravalsin päiväkodissa (os. Ravalsintie 14, Kirk-konummi) ja parittomina viikkoina Kantvikin päiväkodissa (Sepänkannaksen päiväkodin väistötilat, os. Sepänrinteentie 2, Kirkkonummi)

Masala
maanantaisin klo: 10.30 – 12 Asukaspuisto Piennarpiha (os. Piennarkuja 4, Masala)

Veikkola
maanantaisin klo: 10.30 – 12 Asukaspuisto Veikonvintissä (os. Pihtakuja 4, Veikkola)

Yhteistyöterveisin,

Keskustan alue (Kuntakeskus, Finnsbacka, Gesterby, Ravals, Jolkby, Heikkilä, Laajakallio, Kolsari, Kantvik, Sepänkannas ja Upinniemi)
Kirsti Päärnilä, kirsti.paarnila(at)kirkkonummi.fi

Masalan alue (Masala, Sundsberg, Veklahti, Jorvas, Luoma, Sarvvik)