Suosikiksi

Tervetuloa varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen!

Varhaiskasvatus tarjoaa monipuolisia palveluja eri puolilla kuntaa. Toimintamme antaa lapselle mahdollisuuden tutustua omaan kotikuntaansa niin, että Kirkkonummen kaunis ja vaihteleva luonto, kaksikielinen kulttuuri ja ainutlaatuinen historia tulevat nykypäivän elämän lisäksi lapselle tutuksi ja tärkeäksi.

Yhteistyössä vanhempien, henkilökunnan ja lautakuntien kanssa kehitämme varhaiskasvatuksen eri muotoja ja sisällöllisiä malleja siten, että ne palvelevat mahdollisimman hyvin perheiden tarpeita.

Mukavia hetkiä varhaiskasvatuksen parissa!

Perusopetuksen ja esiopetuksen opetussuunnitelma uudistuu, lisää tietoa Kirkkonummen kunnan opetussuunnitelmaprosessista löydät täältä!

Ajankohtaista varhaiskasvatuksessa

Ota kantaa!

Varhaiskasvatuksen palveluopas 2012

Anna palautetta

Kerro mielipiteesi, kysy, kiitä tai anna kehitysehdotuksia. Arvostamme mielipidettäsi ja haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme asukkaidemme ja asiakkaidemme parhaaksi.