Suosikiksi

Nuorisopalvelut

Kirkkonummen kunnan nuorisopalvelut toivottaa kaikki 7. luokkalaiset - 17 vuotiaat nuoret tervetulleiksi nuorisotiloille! Nuorisotiloissa on käytössä 10 euron kerhokortti, joka sisältää vakuutuksen ja oikeuttaa osallistumaan nuorteniltoihin kaikissa kunnan nuorisotiloissa.

Nuokkareilla voi mm. harrastaa bänditoimintaa, pelailla pelejä, bilistä, pingistä, pleikkaa, wiitä, tavata kavereita, hengailla, kuunnella musaa, lukea, piirtää, askarrella, juoda kahvia. Järjestämme myös mm. teemailtoja, yötapahtumia ja työpajoja. Jos nämä ei nappaa niin tule talolle esittämään toivomuksesi!

Nuorisotiloja voit myös varata yksittäisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, myös bändivuoroja voi varata. Lisätietoja nuorisotilojen varauksista ja yksittäisistä käyttövuoroista saat tilojen nuoriso-ohjaajilta.

Nuorisotilat ovat pääsääntöisesti auki ma-, ke-, to ja pe. Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Tapahtuu nuorisopalveluissa

Ota kantaa!