Suosikiksi

Omatoimisen liikunnan tueksi

Liikuntaneuvonta

Liikunko tarpeeksi? Mikä liikuntamuoto sopisi minulle? Tule keskustelemaan terveysliikunnanohjaajan kanssa. Palvelu on maksuton. Tavoitteena on antaa tietoa mm. liikunnan vaikutuksista erilaisten sairauksien hoidossa ja kuntoutuksen tueksi sekä lisätä motivaatiota hoitaa itseään myös liikunnan avulla. Tarkoituksena on myös lisätä tietämystä eri liikuntatahojen tarjonnasta kuntalaisille. Varaa aika p. 040-561 2203 maanantaisin klo 12.30–13.30. Muulloin jätä viesti vastaajaan.

Kirkkonummen senioriliikuntakortti

Senioriliikuntakortti kannustaa itsenäiseen liikuntaan ja toimintakyvyn ylläpitämiseen. 70 vuotta täyttäneille kirkkonummelaisille liikuntalautakunta tarjoaa maksuttoman liikuntakortin, joka oikeuttaa Kirkkonummen uimahallin ja kuntosalin vapaan käytön kerran päivässä. Kortti lunastetaan uimahallin kassalta, henkilöllisyys on todistettava.

Erityisuimakortti

Erityisuimakortti on kirkkonummelaisille henkilöille tarkoitettu uimahallin vuosikortti, jonka tavoitteena on aktivoida vammaisia ja pitkäaikaissairaita omatoimisen liikunnan pariin liikuntalautakunnan vahvistamien perusteiden mukaan. Kortin hinta vuonna 2016 on 66€ + mahdollinen sarjakortin lunastusmaksu 4€, liikuntalautakunta päättää vuosittain uimakortin hinnan.

Voinko saada erityisuimakortin ja miten toimin?
Katso kuulutko erityisuimakortin perusteiden piiriin. Uimahallin kassalta voit lunastaa kortin suoraan tiettyjen perusteiden mukaan.

Lääketieteelliseen selvitykseen pohjautuen lähetä hakemus sähköisesti tai tulostettuna versiona liitteineen liikuntatoimeen ja saat postitse virallisen päätöksen. Myönteisen päätöksen jälkeen voit lunastaa uimahallin kassalta kortin.

Hakeminen
Perusteet (pdf)