Suosikiksi

KIRKKONUMMI-PÄIVÄT 26.-28.8.2016

AJAN AALLOT – TIDENS VÅGOR

Elokuun viimeisenä viikonloppuna 26.-28.8.2016 vietettävät Kirkkonummi-päivät ovat jälleen täynnä ohjelmaa eri puolilla kuntaa. Vuoden teema ”Ajan Aallot – Tidens vågor” kytkeytyy Porkkalan palautuksen 60-vuotisjuhlavuoteen ja kannustaa havainnoimaan alueella palautuksen jälkeen tapahtunutta voimakasta kehitystä.

Tänä vuonna mukana ovat järjestöjen ja kunnan toimijoiden lisäksi aikaisempaa vahvemmin myös paikalliset yritykset. Kirkkonummi-päivien aikana pääsee todella tutustumaan Kirkkonummeen, etelästä pohjoiseen ja lännestä itään. Toimintaa ja esittelyjä on Taekwon-Do:sta oopperalauluun, vaunumuseosta radio-observatorioon, tivolista kesätansseihin, Taiteiden yöstä tähtitorniin.

Tapahtumajärjestelyjä koordinoi Kirkkonummen kunnan kulttuuritoimi, mutta jokainen järjestäjä vastaa itsenäisesti omasta toiminnastaan. Isoimpia tapahtumakokonaisuuksia ovat Taiteiden yön tilaisuudet eri puolilla keskustaa sekä Oitmäessä perjantaina, Kibudo-ry:n kokoama järjestötori lauantaina sekäKipinäFestarit 2016.Kyseessä on siis jättimäiset tapahtumatalkoot.

Ohjelma julkaistiin 15.8.2016. Kirkkonummi-päivien koko ohjelma 2016. Hela programmet för Kyrkslättsdagarna.

Kartta, Kirkkonummi-päivät 2016. Kyrkslättdagarna 2016, karta.

Ohjelmista kerrotaan myös Facebookissa: www.facebook.com/kirkkonummipaivat

Tervetuloa tutustumaan Espoon uuteen sairaalaan 27.8.2016

Jorvin kampukselle rakennettava Espoon uusi sairaala otetaan käyttöön alkuvuodesta 2017. Rakennustyöt ovat valmistumassa, ja sairaalaa päästään kalustamaan ja testaamaan loppusyksystä. Sairaala tulee palvelemaan myös kirkkonummelaisia. Kyseessä on aivan uudenlainen kuntoutussairaala, jossa potilaat kuntoutuvat aiempaa paremmin, nopeammin ja tyytyväisempinä. Sairaalassa yhdistyvät tehokas kuntoutus, viihtyisyys, uudet tekniset ratkaisut ja ympäristöystävällisyys. Järjestämme opastettuja tutustumiskäyntejä sairaalaan Espoo-päivänä 27.8. Kierrokset lähtevät uuden sairaalan pääaulasta klo 10.00, 11.00, 12.00 ja 13.00. Noin tunnin mittaisen kierroksen aikana esittelemme sairaalan toimintamallia ja tiloja. Ilmoittaudu tästä.

Tervetuloa mukaan viihtymään Kirkkonummi-päivillä!

Kirkkonummen kunta, kulttuuripalvelut

Kulttuuritoimenjohtaja Maaret Eloranta, 0400-012 872, maaret.eloranta(at)kirkkonummi.fi

Kulttuurisihteeri Annika Eklund, 040-8652034, annika.eklund(at)kirkkonummi.fi

Ota kantaa!