Suosikiksi

Novuss-pelitapahtuma Kirkkonummen pääkirjastossa

Novuss-pelitapahtuma Kirkkonummen pääkirjastossa Suomen Novuss Liitto järjestää kaikille avoimen ja maksuttoman ... (28.04.2017)

Lainaa miniprojektori kirjastosta

Lainaa miniprojektori kirjastosta Kirjastosta saa nyt lainaksi kätevän led-miniprojektorin kahden vuorokauden ... (27.04.2017)

E-kirjoja voi nyt lukea mobiilisovelluksella

E-kirjoja voi nyt lukea mobiilisovelluksella Kirkkonummen kirjaston e-kirjoja voi lukea entistä ... (30.01.2017)

3D-tulostamista Kirkkonummen pääkirjastossa

3D-tulostamista Kirkkonummen pääkirjastossa Pääkirjastossa sijaitseva Mesta on Kirkkonummen kirjaston tekemisen ja ... (17.01.2017)

Robotti- ja Arduino-ohjelmointia kirjastossa

Robotti- ja Arduino-ohjelmointia kirjastossa Koulun syyslomien jälkeen Kirkkonummen pääkirjastossa aloitti toimintansa ... (07.12.2016)

Kirjaston laajennus ja korjaus on alkanut

Kirjaston laajennus ja korjaus on alkanut - Toiminta jatkuu normaalisti Kirkkonummen ... (05.12.2016)

Ota kantaa!