Suosikiksi

Harjoittele suomen kieltä kirjastossa

Suomen kielen oppiminen vieraana kielenä voi olla haastavaa. Kielen käyttäminen on paras keino oppia, ja tähän tarjoutuu hyvä mahdollisuus Kirkkonummen kirjaston erilaisissa tapahtumissa. Pääkirjastossa voi osallistua suomen kielen kielikahvilaan perjantaisin klo 14–15.30. Kahvilassa keskustellaan eri aihepiireistä rennossa ilmapiirissä kahvikupposen äärellä. Kielikahvila järjestetään yhteistyössä Kirkkonummen kansalaisopiston kanssa.

Talviloman jälkeen viikolla 9 pääkirjastossa alkavat Suomea laulaen ja leikkien! -tuokiot. Monikulttuurisissa aikuinen-lapsi-muskarituokiossa suomen kieltä opetellaan musiikin ja leikin keinoin. Ryhmä kokoontuu yhteensä viisi kertaa: ma 27.2., 6.3., 13.3., 20.3. ja 27.3. klo 10. Tuokioita vetää Kirkkonummen musiikkiopiston opettaja Titta Kalaja.

Kielikahvilaan ja muskarituokioihin voi osallistua joka kerta tai paikalla voi tulla vain itselle sopivina päivinä. Tilaisuudet ovat maksuttomia, eikä niihin tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Tapahtumat järjestetään osana Aluehallintoviraston rahoittamaa monikulttuurisuushanketta.

Lisätietoja voi kysyä pääkirjastosta (puh. 09 2967 2467).

Ota kantaa!