Suosikiksi

E-kirjoja voi nyt lukea mobiilisovelluksella

Kirkkonummen kirjaston e-kirjoja voi lukea entistä helpommin. Kirjastolla on käytössä suomenkielinen e-kirjapalvelu Ellibs, jonka kirjat ovat luettavissa nyt myös mobiilisovelluksella. Sovelluksessa voi selailla kirjaston e-kirjakokoelmaa, lainata, lukea ja varata kirjoja.

Ellibs-sovellus on saatavilla iOS- ja Android-älypuhelimille ja -tableteille, ja sen voi ladata maksutta App Storesta tai Google Play -kaupasta. Sovelluksessa kirjastoksi valitaan Kirkkonummen kirjasto. Sovellukseen kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla.

Ellibsin e-kirjoja voi lukea edelleen tuttuun tapaan lukuohjelmalla tietokoneella tai mobiililaitteella. Osa e-kirjoista on myös luettavissa suoraan selaimessa ilman erillistä lukuohjelmaa. Tarkemmat ohjeet e-kirjojen lukemiseen ja lataamiseen löytyvät kirjaston kotisivuilta.

Kirkkonummen kirjaston Ellibsistä löytyy esimerkiksi tämän kevättalven kysytyin tietokirja eli Anne Mattssonin kirjoittama Tellervo Koiviston elämäkerta. Kokoelmassa on myös useita mielenkiintoisia kaunouutuuksia, kuten Joel Haahtelan Mistä maailmat alkavat ja Venla Hiidensalon Sinun tähtesi.

Lisätietoja voi kysyä pääkirjastosta (puh. 09 2967 2467, kirjasto(a)kirkkonummi.fi).

Ota kantaa!