Suosikiksi

Palvelut

Digitointi

Pääkirjastossa ja Masalan ja Veikkolan kirjastoissa voi digitoida VHS-kasetteja dvd-levyille. Pääkirjastossa voi lisäksi digitoida valokuvanegatiiveja, dioja, c-kasetteja sekä lp-levyjä. Digitointiin pitää varata aika kirjastosta ja tarvittaessa saa opastusta.

Kaukolaina

Kaukolainaksi voi tilata aineistoa, jota ei ole tämän kirjaston kokoelmissa.

Kotipalvelu

Kotipalvelu on tarkoitettu niille kuntalaisille, jotka sairauden, vamman tai korkean iän vuoksi ovat estyneitä asioimaan itse kirjastossa. Asiakkaalle voidaan toimittaa kotiin sopimuksen mukaan kaikkea kirjastosta saatavaa aineistoa.

Kotipalvelu välittää myös Daisy-äänikirjoja (pdf), joita julkaisee näkövammaisten kirjasto Celia. Helppokäyttöiset levyt on tarkoitettu esimerkiksi lukivaikeusasiakkaille ja heikkonäköisille.

Mikäli olette kiinnostuneet saamaan kotipalvelua, ottakaa yhteyttä kotipalvelua hoitavaan Laura Sunilaan puh. 040 126 9396.

Mesta

Mesta on Kirkkonummen kirjaston tekemisen ja kokeilemisen paikka. Voit tulla Mestaan tekemään omatoimisesti tai osallistua ohjattuun toimintaan. Tule ihmettelemään, innostumaan ja oppimaan!

Tietokoneet ja tulostus

Kirjastoissa on langaton verkko sekä tietokoneita ja tulostimia asiakaskäyttöön.

Tietokonetohtorin päivystysvastaanotto

Tietokonetohtori Tapio Sarastamo (puh 040 126 9456) ottaa vastaan pääkirjastossa torstaisin klo 17–18. Pitääkö tietokoneessasi päivittää Java? Ovatko Windows-päivitykset jääneet tekemättä? Haluaisitko tehdä itsellesi Skype-tunnukset? Vastaanotolle voi tulla lyhyissä ja pienissä tietokoneisiin tai tabletteihin liittyvissä ongelmissa ilman ajanvarausta. Tohtori ei korjaa tietokoneita

Tutkijan- ja kokoushuoneet

Kuntalaiset voivat maksutta käyttää pääkirjaston tutkijan- ja kokoushuoneita. Tutkijanhuoneet ovat yhden hengen huoneita, kokoushuoneet puolestaan ovat 10 ja 15 hengen tiloja.

Kirkkonummelaiset yhdistykset ja järjestöt voivat käyttää myös Porkkala-salia yleisötilaisuuksiin. Saliin mahtuu n. 60 henkeä.

Kaikkia edellä mainittuja tiloja voi varata vahtimestarin kautta, 040 126 9395.

Ota kantaa!