Suosikiksi

aattoina 10–15

Masalan kirjasto kartalla

Hae, uusi ja varaa

Langaton verkko on käytettävissä myös Masalan kirjastossa. Voit siis ottaa oman koneen mukaasi ja työskennellä esimerkiksi kirjaston hiljaisessa työtilassa. Meillä on myös kannettavia tietokoneita, joita voi käyttää kirjastossa.

Lainoja voi palauttaa myös aukioloajan ulkopuolella. Ulko-oven vieressä seinässä on luukku palautuksia varten. Laatikko on suljettu avaimella ja henkilökunta tyhjentää laatikon päivittäin. Jos ulko-ovi on auki, aulasta kirjastoon mentävän oven vieressä olevaa luukkua suositellaan käytettäväksi palautuksiin.

Masalan kirjastossa tapahtuu

Masalan kirjaston lukupiiri

Tervetuloa keskustelemaan kirjoista kahvikupposen äärelle! Lukupiiri on kaikille avoin, eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Lukupiiri kokoontuu kirjaston kokoustilassa tiistaisin klo 18-19.30.

Satutunnit

Luvassa mukavia lukuhetkiä Masalan 36-vuotiaille lapsille perjantaisin klo 10. Tervetuloa!
Kevään viimeinen satutunti 26.5.2017.

Masalan postipalvelut Masalan kirjastosta

Masalan postipalvelut saa Masalan kirjastoon avattavasta postista. Posti palvelee osoitteessa Sundsbergintie 1 maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin kello 15-20 ja keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin kello 10-15.

Kirjaston postista saa kaikki postipalvelut, sieltä voi noutaa postiin saapuneet lähetykset, lähettää postia ja ostaa postimerkkejä sekä pakkaustarvikkeita.

Posti palvelee myös netissä ja puhelimitse. Postin verkkokaupasta voi tilata postimerkkejä, kortteja ja pakkaustarvikkeita. Postimerkkejä voi ostaa myös useilta jälleenmyyjiltä kioskeista ja kaupoista. Kirjeitä ja kortteja voi jättää Postin kirjelaatikoihin. Niiden sijainnit voi tarkistaa Postin verkkosivuilta.

Näyttelyt

Kirjastossa on noin 18 neliön näyttelytila, jonka käytöstä kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä kirjastoon.

Kesäkuu Matkan varrelta... Kaarina Enkenbergin näyttely 12.6.-28.7.2017
Heinäkuu Matkan varrelta... Kaarina Enkenbergin näyttely 12.6.-28.7.2017
Elokuu Masalan asukasyhdistys Suomi 100 25.8.-23.9.
Syyskuu Masalan asukasyhdistys Suomi 100 25.8.-23.9.
Lokakuu Varattu

Järjestä oma pienoisnäyttelysi (pdf) Masalan kirjastossa.

Pääkirjaston näyttelyt

Muut palvelut

Digitointi

Digitointilaitteella voi digitoida VHS-kasetteja dvd-levyille. VHS-kasetit menevät pilalle ajan mittaan, mutta digitoimalla kotivideot ja muut arkistojen aarteet säilyvät katselukelpoisina jälkipolville. Digitoitavan materiaalin lisäksi tarvitset mukaasi tyhjän dvd-levyn. Digitointi kestää yhtä kauan kuin VHS-kasetin sisältö. Laitteen käyttäminen ei ole vaikeaa, ja henkilökunta opastaa sinut alkuun. Digitointi on maksutonta. Varaa aika henkilökunnalta kirjastossa paikan päällä tai puhelimitse 09 2967 2137.

Henkilökohtaista tietokoneopastusta

Masalan kirjastossa on mahdollista saada henkilökohtaista tietokoneen käytön- ja internet -opastusta. Ajan voi varata henkilökunnalta. Samalla voit ilmoittaa mistä aiheista olet kiinnostunut löytämään tietoa. Ota yhteyttä: Kirsi Vaintola , puh 09 2967 2137 tai .

Kirkkonummen Kirjaston ystävien toimintaa Masalan kirjastossa

Kirkkonummen kirjaston ystävät järjestää Kirkkonummen kirjastoissa monenlaista toimintaa. Käy tutustumassa harrastustarjontaan ja muuhun toimintaan yhdistyksen kotisivuilla. Kysy lisää sähköpostitse .

Kirkkonummen kirjaston ystävät t-paidat ja kassi (pdf)

Ota kantaa!

Masalan kirjasto tiedottaa

Satupiknikit Masalassa (pdf)

Satutunnit kirjastolla

Luvassa mukavia lukuhetkiä Masalan 3–6-vuotiaille lapsille perjantaisin klo 10. Tervetuloa!
Kevään viimeinen satutunti 26.5.2017.

Oikeudellista neuvontaa

Oikeudellista neuvontaa maksutta, ei rikosasioissa. Tapaamisessa kartoitetaan mahdollinen oikeudellisen avun tarve. Neuvonta-ajan pituus on 15 min/asiakas. Ajanvaraus suoraan Masalan kirjastosta, puhelimitse puh. (09) 2967 2137 tai kirjastossa paikan päällä käymällä. Oikeudellinen neuvonta on kerran kuussa tiistaisin klo 17-18.

Ruokalippuja lähikirjastoista

Kouluissa tapahtuvan eläkeläisruokailun ruokalippuja myynnissä kunnantalon palvelupisteessä sekä Masalan ja Veikkolan kirjastoissa. Lippuja voi ostaa kirjaston aukioloaikoina käteisellä. Lisätietoja (pdf).