Suosikiksi

Kokoelma

Hae, uusi ja varaa

e-kirjasto

Ellibs on suomenkielinen
e-kirjapalvelu. Palvelu sisältää myös englanninkielisiä sekä suomenruotsalaisia e-kirjoja. Lukemiseen tarvitset kirjastokortin.
Elib är en svensk tjänst för utlåning av e-böcker och ljudböcker. Tjänsten innehåller drygt 10 000 titlar i olika kategorier. Tjänsten erbjuder också böcker för barn och ungdomar. Löydät Pressdisplaystä yli 2200 sanomalehteä ympäri maailmaa. Lehtiä voi lukea kirjaston asiakaskoneilla ja suurin osa lehdistä on luettavissa myös kirjastokortin numerolla etäkäyttöisesti. ePress tarjoaa lähes 200 kotimaista paikallis- ja maakuntalehteä näköislehtinä luettaviksi heti niiden ilmestyttyä painosta. Palvelua voi käyttää kirjaston asiakaskoneilla.
Näin käytät Ellibs-palvelua (pdf)Så här använder du Elib (pdf)
Naxos Music Library on musiikin kuuntelupalvelu jonka valikoima koostuu pääosin taidemusiikista mutta mukana on jonkin verran jazzia ja etnomusiikkia. Palveluun kuuluu tällä hetkellä yli 16 000 cd-levyä joiden kustantajia ovat Naxoksen lisäksi mm. BIS ja suomalainen Alba Records.

Haluatko kuunnella äänikirjoja älypuhelimellasi tai tietokoneellasi? Kirkkonummen kirjasto tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden kuunnella kirjallisuuden klassikoita Naxos Spoken Word Library -palvelun kautta. Palvelussa on yli 500 vieraskielistä teosta, aina keskiajalta 1900-luvulle. Materiaali on pääasiassa englanninkielistä, mutta myös mm. saksan- ja ranskankielisiä teoksia löytyy.

Kirjojen Suomi -verkkokirjasto on osa Yleisradion Kirjojen Suomi -hanketta.
Näin käytät Naxos Music Libraya (pdf)Näin käytät Naxos Spoken Word Librarya (pdf)

Bookmark and Share
Ota kantaa!