Suosikiksi

Suomi 100 -juhlavuoden valmistelu Kirkkonummella

Itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta vuonna 2017. Se on Suomen suuri vuosi, joka rakennetaan teemansa mukaisesti yhdessä. Juhlavuosi elää koko Suomessa, koko vuoden 2017 ja tarkastelee niin Suomen itsenäisyyden vuosisataa, nykyhetkeä kuin tulevaisuutta.

Satavuotisjuhlaa vietetään myös Kirkkonummella. Meillä tulee näkymään vuonna 2017 sekä valtakunnallisia tempauksia että omia kunnan ja muiden kirkkonummelaisten toimijoiden suunnittelemia ja toteuttamia juhlatapahtumia.

Valtioneuvoston kanslian asettama Suomi 100 -hanke vastaa juhlavuodesta valtakunnallisesti. Toteutuksesta eri puolilla Suomea huolehtivat maakunnan liitot ja suuret kaupungit. Uudenmaan liiton alueen kuntien hankkeita ja rahoitusta koordinoi Uudenmaan liitto.

Juhlavuoden ohjelma rakennetaan yhdessä

Juhlavuoden ohjelma muodostuu itsenäisistä, erilaisten toimijoiden toteuttamista hankkeista. Juhlavuoden ”yhdessä-teeman mukaisesti ohjelmahankkeiden tulee vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Kirkkonummen kunnan osalta juhlavuoden valmistelua koordinoi ohjausryhmä.

Seuraa juhlavuoden etenemistä, tietolähteet

Voit toteuttaa myös oman hankkeesi ja etsiä yhteistyötahoja yli kuntarajojen. Tutustu Suomi100 -ohjelman edellytyksiin ja haravoi yhteistyömahdollisuuksia oman verkostosi piirissä.

Teemavuotta koskevaa perustietoa valtakunnallisesta Suomi 100 – juhlavuosisivustosta: www.suomifinland100.fi

Uudenmaan liiton verkkosivustossa on Kirkkonummelle tärkeitä tietoja: www.uudenmaanliitto.fi/suomi100.

Suomen juhlavuosi Uudellamaalla: http://suomi100uusimaa.fi/

Hankkeen facebook-sivu: Suomi 100 Uusimaa