Suosikiksi

Vesihuolto muuttuu kunnalliseksi liikelaitokseksi kesäkuun alusta

Kirkkonummen kunnan vesihuollon yksikkö toimii 1.6.2017 alkaen liikelaitoksena. Kunnanvaltuusto päätti toimintamuodosta kokouksessaan 13.3.2017. Liikelaitoksen nimi tulee olemaan Kirkkonummen Vesi - Kyrkslätts Vatten.

Vesihuollon asiakkaiden palveluihin ei tule muutoksia, asiakkaiden sopimukset säilyvät ennallaan, ja vesihuoltomaksuihin ei tule lisäkorotuksia liikelaitoksen takia. Vesihuollon asiakaspalvelun tavoittaa edelleen kunnantalolta ja vanhoista numeroista.

Toimintamuodon muutoksen taustalla ovat uudistuneen vesihuoltolain vaatimukset. Muutos edesauttaa esimerkiksi vesihuoltolaitoksen talouden läpinäkyvyyttä.

Kunnan uusi hallintosääntö tulee voimaan 1.6.2017, ja sen myötä lautakuntien ja johtokuntien tehtäväalueet muuttuvat. Vesihuoltolaitokselle valitaan oma johtokunta.

Lisätiedot: Vesihuoltopäällikkö Anna Arosilta-Gurvits, puh. 040 504 8457,

05.05.2017