Suosikiksi

Veikkolan yläkoulun oppilaat voittivat valtakunnallisen Ruokavisan!

Veikkolan koulun joukkue on 6.4. voittanut valtakunnallisen ruokavisan, joka kisattiin Kevätmessuilla Ruokatiedon näytöskeittiössä. Ruokavisa saavutti tänä vuonna ennätysmäärän yläkoululaisia, yli 3 600 oppilasta. Taso oli äärimmäisen kova, sillä päästäkseen loppukilpailuun netissä suoritetusta alkuerästä piti selvitä liki täysillä pisteillä.

Loppukilpailussa mittelöivät joukkueet Kirkkonummelta Veikkolan koulusta, Vehmaalta Vinkkilän koulusta ja Kuulammen koulusta Tyrnävältä. Näistä kaksi jälkimmäistä on aiempina vuosina vienyt voiton valtakunnallisessa Ruokavisassa, mutta tällä kertaa voitto meni Veikkolan koululle Kirkkonummelle.Joukkueessa kilpailivat Matias Kinnunen, Johannes Juurakko, Lili Jokinen ja Sanni Heinonen.

Kuvia kilpailusta Veikkolan koulun Instagramtilillä

Lisätietoja: