Suosikiksi

Veikkolan Hiekkamäen länsiosan kunnallistekniikan rakentaminen alkamassa

Kirkkonummen kunnan kunnallistekniikan investointipalvelut rakennuttaa Veikkolassa sijaitsevan Hiekkamäen länsiosan (alue 11: Alitalontie, Alitalonkuja, Kalljärvenpolku, Harjutie, Harjupolku, Notkotie, Rinnetie, Hiekkamäentie, Mäkitie, Mäkikuja ja Hiekkamäenpuisto) kunnallistekniikan urakan.

Rakennettavan alueen koostekartta on tarkasteltavissa kunnan nettisivuilla: Palvelut -> Kadut, tiet ja liikenne -> Kadut ja tiet

Urakka alkaa toukokuussa 2017 ja valmistuu 31.10. 2018 mennessä.

Koska urakassa kaikki kadut rakennetaan uusien suunnitelmien mukaiseksi, tapahtuu alueen liikennejärjestelyissä useita tilapäisjärjestelyjä. Pahoittelemme rakentamisesta aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja hankkeesta antaa suunnitteluinsinööri Suvi Kylmänen, suvi.kylmanen(at)kirkkonummi.fi.

Yleissuunnitelma (pdf)

13.04.2017