Suosikiksi

Kesätöitä nuorille sekä rekrymessut 16.3.

Kirkkonummen kunnalla aiempaa enemmän kesätöitä tarjolla nuorille kesällä 2017.

Kunta työllistää omiin työpisteisiinsä reilut 120 nuorta kunnan eri toimipisteisiin. Tarjolla on mm. puutarhatyötä, vanhusten ulkoilutusta, siivoustyötä sekä arkistointia.

Kunnan kesätyöpaikkoja haetaan www.kuntarekry.fi järjestelmän kautta. Hakuajat vaihtelevat toimipaikoittain. Ensimmäiset ilmoitukset kesätyöpaikoista tulevat Kuntarekryyn hiihtolomaviikon jälkeen ja kestävät maaliskuulle. Hakuajat ovat pääsääntöisesti maaliskuu, joissakin toimipaikoissa hakuaika voi olla myös huhtikuussa.

Kesäseteli sadalle nuorelle

Kirkkonummelaisille yrityksille aiemmin annettu tuki kesätyöntekijöiden palkkaamiseen on nyt muutettu kesäseteleiksi naapurikuntien tapaan. Kun kirkkonummelainen nuori on sopinut työpaikasta kirkkonummelaisen yrityksen kanssa, voi hän hakea kesäsetelin kunnan palvelupisteestä 15.3.-30.4.2017. Kesäseteli on arvoltaan 300 euroa. Kesäsetelin voi hakea vuosina 1998 - 2002 syntynyt kirkkonummelainen nuori ja niitä on tarjolla sadalle ensimmäiselle.

Kunnan omia kesätyöpaikkoja kannattaa hakea kuntarekry.fi-palvelun kautta ja kesäseteleistä kiinnostuneiden kannattaa ottaa yhteyksiä paikallisiin yrityksiin ja sopia kesätyöpaikoista.

Tapaa yrittäjä rekrymessuilla 16.3.

Lisäksi kunta on mukana järjestämässä rekrytointimessuja kunnantalolla torstaina 16.3.2017. Tässä tilaisuudessa tarjotaan mahdollisuus paikallisten yrittäjien ja mm. kesätyötä hakevien tapaamiseen. Tilaisuudesta tiedotetaan tarkemmin helmi-maaliskuun vaihteessa.

16.03.2017
Ota kantaa!